Garancija 5 godina

Za svaku klimu koju kupite kod nas i koju vam mi ugradimo, imate garanciju od 5 godina, pod uslovom redovnog obaveznog godišnjeg servisa. Redovan godišnji servis je preporučljiv u svakom slučaju, jer doprinosu kako boljem i dugoročnijem radu klima uređaja tako i vašem zdravlju.

PREMEŠTANJE KLIMA UREĐAJA


Selite se u drugi stan ili lokal i nosili bi sa sobom klima uređaj? Renovirate stan ili poslovni prostor, pa je neophodno privremeno ukloniti klima uređaj sa mesta na kojem je bio do tada? To ne predstavlja nikakav problem, pošto se premeštanje klima uređaja sa jednog na drugo mesto radi na brz i jednostavan način. Naravno, ukoliko se obratite stručnim licima, budući da može doći do oštećenja klima uređaja ukoliko se sa njim rukuje, odnosno ukoliko se demontira na nestručan način.
Pravilna procedura demontaže podrazumeva da uređaj bude u funkciji, odnosno da ostvaruje pravilan rad. Prvi korak jeste sabijanje freona u spoljnu jedinicu. Time se čuva količina freona, odnosno sprečava njegov gubitak. Pri premeštanju klima uređaja mora se obratiti pažnja da se freon ne izgubi, kako korisnici na kraju ne bi morali da dodatno plaćaju i punjenje klima uređaja.
Proces počinje uključivanjem klima uređaja na opciju hlađenja, da bi se posle pokretanja spoljašnje jedinica zatvorili mali i veliki ventil, posle čega se unutrašnja jedinica gasi i isključuje iz struje.
Prvo se demontira spoljna jedinica, koja se najpre odšrafi od nosača, posle čega se skida i sam držač. Kada je to urađeno, potrebno je razmontirati i unutrašnju jedinicu. Obavezno je obezbediti vrhove bakarnih cevi na unutrašnjoj jedinici sa izolir trakom.
Ukoliko se klima uređaj prevozi nekim prevoznim sredstvom, potrebno je obezbediti i spoljašnju i unutrašnju jedinicu, kako prilikom transporta ne bi bila oštećena.
Demontaža klima uređaja je zahtevan posao, koji traži veliku odgovornost, budući da je obično reč o uređajima koji su stari po nekoliko godina, pa usled nepravilnog rukovanja može doći do njihovog oštećenja. Mala nepažnja može dovesti i do lomljenja plastike na klima uređajima, što znači da se demontaža klima uređaja mora raditi veoma pažljivo. Zato taj posao treba prepustiti stručnjacima.
Zato Vam predlažemo da nas pozovete, posle čega ne morate da brinete i da imate dileme da li će Vaša klima biti demontirana na profesionalan način.

Kontakt

060/530-2003

011/436-0523

kontakt@klimauredjaji.org

Promotivna cena redovnog servisa klima uređaja

Promotivna cena za redovan godišnji servis klima uredjaja 2500 dinara. Ako sklopite ugovor sa nama o redovnom godišnjem održavanju, cena će svake godine biti samo 2000 dinara.!!!