Garancija 5 godina

Za svaku klimu koju kupite kod nas i koju vam mi ugradimo, imate garanciju od 5 godina, pod uslovom redovnog obaveznog godišnjeg servisa. Redovan godišnji servis je preporučljiv u svakom slučaju, jer doprinosu kako boljem i dugoročnijem radu klima uređaja tako i vašem zdravlju.

Premeštanje klima uređaja


Klima uređaji, servis, prodaja, montaža klima uredjaja BeogradPremeštanje klima uređaja sa jednog na drugo mesto, se radi na brz i jednostavan način. Pri premeštanju klima uređaja mora se obratiti pažnja da se pri demontazi klima uređaja Freon usisa u spoljnu klimu kako bi pri ponovnoj montaži klima uređaja sve bilo uredu.

Demontaža klima uređaja je jadan zahtevan posao, koji traži veliku odgovornost, jer klima koja se demontira je  obično klima koja ima par godina. Tako da je i plastika na klima uređaju izuzetno krta. Mala nepažnja i plastika na klimi će se polomiti, sto znaci da se mora raditi na veoma pazljiv način.

Takođe je bitno da se Freon zadrzi da mušterija ne bi na kraju morala da plati i punjenje klima uređaja.

Zato vam predlažemo pozovite nas i ne morate brinuti – Vaša klima će biti demontirana na profesionalan način.

Kontakt

060/530-2003

011/436-0523

kontakt@klimauredjaji.org

Promotivna cena redovnog servisa klima uređaja

Promotivna cena za redovan godišnji servis klima uredjaja 2500 dinara. Ako sklopite ugovor sa nama o redovnom godišnjem održavanju, cena će svake godine biti samo 2000 dinara.!!!