Garancija 5 godina

Za svaku klimu koju kupite kod nas i koju vam mi ugradimo, imate garanciju od 5 godina, pod uslovom redovnog obaveznog godišnjeg servisa. Redovan godišnji servis je preporučljiv u svakom slučaju, jer doprinosu kako boljem i dugoročnijem radu klima uređaja tako i vašem zdravlju.

Ugradnja klima uređaja


Nakon kupovine klima uređaja, sledi njena ugradnja. Zato nemojte žuriti bilo gde da postavite Vaš klima uređaj, već izaberite najpogodnije mesto sa koga će Vaša klima da ohladi veći deo prostorija u Vašem stanu ili kući.

Kada kupujete klima uređaj mislite o veličini prostora koji želite da rashladite. Ako želite da rashladite veći deo stana, preporuka je da kupite klima uređaj koji ima kapacitet da rashladi Vaš željeni prostor.

Treba da znate da će prostorija u kojoj se nalazi klima uređaj biti hladnija nego ostale prostorije, iz razloga što je klima uređaj predviđen da hladi prostor bez pregrada, a pošto se stan sastoji iz više odvojenih prostorija dolazi do različitog protoka vazduha i gubitaka u hlađenju prostora.

Naša je preporuka da ukoliko želite da rashladite ceo stan, kupite multi-split klima uređaj koji će omogućiti spajanje više unutrašnjih klima uređaja na jedan spoljni klima uređaj. U svakom slučaju kada kupujete klima uređaj vodite računa o:

veličini prostora koji želite da rashladite
• nameni prostora
• da li se prostor koristi za grejanje ili hlađenje
• postojanju izolacije
• položaju stana
• visini zidova u stanu
• veličini prozora u stanu.

Takođe, pre montiranja samog klima uređaja vodite računa da sa mesta gde će stajati klima, vazduh koji klima izduvava ne pada direktno na Vas, tj. na prostor u kome sedite, jer to može štetiti Vašem zdravlju.
Ugradnja klima uređaja je posao koji trebate poveriti stručnom i kvalifikovanom servisu, i zbog toga je Frigo Fleš pravi izbor za Vas. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata stoji iza nas. Ukoliko niste sigurni koji klima uređaj da kupite možemo Vam pomoći u izboru istog.

Frigo Fleš može sve obaviti za Vas. Od kupovine klima uređaja, pa do ugradnje i servisa. Bez obzira da li ste kupili klima uređaj kod nas ili na nekom drugom mestu, ugradnja klime na kvalitetan i brz način je naša specijalnost.

Kada ste izabrali mesto gde će stajati Vaša klima, sledeći korak je sama montaža klima uređaja, tj. monitiranje spoljašnjeg i unutrašnjeg dela klima uređaja i njihovo povezivanje bakarnim cevima koje omogućavaju protok freona koji je odgovoran za hlađenje.

Postavljanje cevi za odvod vode nastale kondezacijom je takođe od velike važnosti. Cevi je poželjno namesititi tako da voda nastala kondenzacijom ne pada na trotoar ili terasu Vašeg komšije.

Nakon izvršene ugradnje spoljašnjeg i unutrašnjeg dela klima uređaja i njihovog povezivanja bakarnim cevima, sledeći korak je testiranje rada klima uređaja. Ako klima uređaj funkcioniše kako treba, onda je ugradnja klima uređaja završena.

Naša je preporuka ja maksimalno do 10 C bude razlika između spoljašnje i unutrašnje temperature vazduha, jer ako je više od toga možete imati zdravstvenih tegoba kada budete izašli napolje.

Nakon ugradnje klime, nemojte zaboraviti da je redovno servisirate, a broj servisiranja u toku godine isključivo će zavisiti od toga da li klima uređaj koristite samo leti, ili i zimi.

Ukoliko želite da se montaža klima uređaja uradi na profesionalan način, slobodno nas pozovite, konsultujte se sa nama, a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom izaći u susret.

Tags: , , ,

Kontakt

060/530-2003

011/436-0523

kontakt@klimauredjaji.org

Promotivna cena redovnog servisa klima uređaja

Promotivna cena za redovan godišnji servis klima uredjaja 2500 dinara. Ako sklopite ugovor sa nama o redovnom godišnjem održavanju, cena će svake godine biti samo 2000 dinara.!!!