Logo

Mob: 060/5302003          Tel: 011/4360523           Email: kontakt@klimauredjaji.org

ČIŠĆENJE KLIMA UREDJAJA 2

Da bi Vam klima uređaj bio dugovečniji i da bi bolje radio neopohodno je da ga servisirate jednom godišnje, tako da na nov klima uređaj produžavate i garanciju klima uređaja. Često korisnici misle da nakon kupovine i instaliranja klima uređaja nije potrebno servisiranje i čišćenje, ali je to neophodno, jer je klima uređaj izložen različitim spoljnim uticajima i promenama vremena, a što sve utiče na kvalitet rada i na radni vek uređaja. Servis klima uređaja se ne radi samo iz tih razloga, već i zbog onih koji borave u prostoriji u kojoj radi klima uređaj, budući da je upravo prljava klima pogodna za razmnožavanje virusa, poput Koksaki virusa i drugih. Unutrašnja klima je pri hlađenju uvek vlažna, tačnije voda koja izlazi iz klima uređaja je iz unutrašnje klime. Samim tim saće na klimi je idealno za razvoj raznih bakterija, što znači da je obavezna redovna dezinfekcija i čišćenje komplet klima uređaja, kako bi zaštitili Vaše zdravlje. Ne mora da znači da je klima uređaj, ako lepo hladi, odnosno greje, čist i da mu ne treba servis. Servis klime se radi na profesionalan način, pa to treba prepustiti stručnim i osposobljenim ljudima. On obuhvata rasklapanje plastike sa klima uređaja kako bi se lakše i potpuno prišlo saću, da bi se moglo perfektno očistiti. Posle čišćenja se radi obavezna dezinfekcija. Filtere je, takođe, bitno očistiti, a potom ih i dezinfikovati. Sa rasklapanjem plastike na klima uređaju vrlo jednostavno se skida kadica na klimi, koja je u 90 odsto slučajeva prljava. I sa njom je potrebno uraditi isti postupak kao i sa saćem – čišćenje i dezinfekcija. Nakon skidanja kadice na klima uređaju potrebno je očistiti turbinu, što je veoma bitno. Ako je turbina na klima uređaju prljava klima uređaj ne može ravnomereno da izduvava hladan, odnosno topao vazduh, što je mnogo bitno kod klima uređaja. Pri servisu klima uređaja je obavezno proveriti pritisak u klimi, odnosno freon. Servis klime treba uraditi na spoljnoj jedinici, jer se dešava da spoljna klima bude začepljena. Servis klima se radi sa kiselinama koje će otpušiti klimu od prljavštine, odnosno dezinfikovati je. Preporuka je da se servis klime radi jednom godišnje, a kako bi korisnici bili sigurni da će taj posao biti dobro urađen potrebno je da nas pozovete i mi ćemo uraditi sve ostalo.
servisiranje-klima

PROMOTIVNA CENA REDOVNOG SERVISA KLIMA UREĐAJA

Promotivna cena za redovan godišnji servis klima uredjaja 2500 dinara. Ako sklopite ugovor sa nama o redovnom godišnjem održavanju, cena će svake godine biti samo 2000 dinara!!!

servisiranje-klima
Servis klima uređaji

GARANCIJA 5 GODINA

Za svaku klimu koju kupite kod nas i koju Vam mi ugradimo, imate garanciju od 5 godina, pod uslovom obaveznog redovnog godišnjeg servisa. Redovan godišnji servis je preporučljiv u svakom slučaju, jer doprinosi kako boljem i dugoročnijem radu klima uređaja tako i Vašem zdravlju!

Montaža Daikin klime

Montaža Midea Inverter WIFI

Montaža klime sa uštemavanjem instalacije u zid

Redovan servis klime

Veliki servis na klima uređaju

Nemanja Danojlić – 060/530-2003

Kancelarija – 011/436-0523

Email : kontakt@klimauredjaji.org

© Frigo Fleš 2020 Frigo Fleš klima uredjaji Beograd | Sva prava zadržana