Logo

Mob: 060/5302003          Tel: 011/4360523           Email: kontakt@klimauredjaji.org

SERVIS KLIMA UREDJAJA

Servisiranje klima uređaja je jedna od najvažnijih stavki nakon kupovine klima uređaja. Redovno održavanje klima uređaja direktno utiče na čistoću vazduha u prostoriji gde se boravi kao i pravilan i neometan protok samog vazduha. Klima uređaj je konstantno izložen različitim spoljašnjim uticajima poput kiše, prašine, smoga… Sve ovo utiče na pravilan rad klime i dužinu njenog radnog veka trajanja. Servis klima uređaja se u većini slučajeva radi jednom godišnje, osim u slučaju kada klima uređaj koristitite i tokom zimskih meseci za grejanje Vašeg prostora. Tada je preporuka da se uradi servisiranje klima uređaja dva puta u toku godine. Ukoliko koristite Vaš klima uređaj samo leti, tada je najbolje da uradite servis klima uređaja u proleće, kako biste obezbedili da Vaša klima radi neometano tokom letnjih meseci. Nemojte da čekate da Vam klima uređaj krene slabo da hladi, izduvava neprijatne mirise ili curi. Na vreme uradite godišnji servis klima uređaja kako biste obezbedili dugoročan rad klime i time omogućil da vazduh u prostoriji u kojoj boravite ne bude uzročnik mnogih zdravstvenih problema. Frigo Fleš je ovlašćeni servis za servisiranje klima uređaja koji ima višegodišnje iskustvo u održavanju i servisiranju klima uređaja. Ukoliko imate bilo koji problem ili dilemu vezanu za Vaš klima uređaj, slobodno nas pozovite. Potrudićemo se da rešimo Vaš problem u najkraćem mogućem roku. Servis klima uređaja najčešće obuhvata proces koji se sastoji od: – čišćenja i pranja mrežastog filtera i isparivača unutar klima uređaja – čišćenja turbine – čišćenja odvodnih kanala kondezata iz unutrašnje jedinice – dezinfekcije klima uređaja – merenje pritiska rashladnog gasa – kontrole rada klime. U većini slučajeva problem do kojeg dolazi je zapušenje odvodnog kanala kondezata pa dolazi do curenja klime u prostoriji gde je postavljena. Takođe, čest je slučaj da je potrebno dopuniti gas u klima uređaju i uraditi kontrolu samog pritiska unutar klima uređaja. Zato je naša preporuka da pored redovnog čišćenja filtera klima uređaja, neophodno da se barem jednom godišnje uradi servis klime kako bi se izvršila kompletno čišćenja i spoljnjeg i unutrašnjeg dela klime. Frigo Fleš Vam je na usluzi i veliki broj zadovoljnih klijenata je naša najbolja preporuka.
Air Conditioning Repair

PROMOTIVNA CENA REDOVNOG SERVISA KLIMA UREĐAJA

Promotivna cena za redovan godišnji servis klima uredjaja 2500 dinara. Ako sklopite ugovor sa nama o redovnom godišnjem održavanju, cena će svake godine biti samo 2000 dinara!!!

servisiranje-klima
Servis klima uređaji

GARANCIJA 5 GODINA

Za svaku klimu koju kupite kod nas i koju Vam mi ugradimo, imate garanciju od 5 godina, pod uslovom obaveznog redovnog godišnjeg servisa. Redovan godišnji servis je preporučljiv u svakom slučaju, jer doprinosi kako boljem i dugoročnijem radu klima uređaja tako i Vašem zdravlju!

Montaža Daikin klime

Montaža Midea Inverter WIFI

Montaža klime sa uštemavanjem instalacije u zid

Redovan servis klime

Veliki servis na klima uređaju

Nemanja Danojlić – 060/530-2003

Kancelarija – 011/436-0523

Email : kontakt@klimauredjaji.org

© Frigo Fleš 2020 Frigo Fleš klima uredjaji Beograd | Sva prava zadržana