Garancija 5 godina

Za svaku klimu koju kupite kod nas i koju vam mi ugradimo, imate garanciju od 5 godina, pod uslovom redovnog obaveznog godišnjeg servisa. Redovan godišnji servis je preporučljiv u svakom slučaju, jer doprinosu kako boljem i dugoročnijem radu klima uređaja tako i vašem zdravlju.

LG klima inverter D09AK

Cena: 845


LG klima inverter D09AK
U kancelariji ili kod kuće: Otkrijte prednosti koje mogu da vam daju LG klima uređaji
LG Deluxe Inverter V klima-uređaj, sa aktivnom kontrolom potrošnje, apsolutnom tišinom i funkcijama Savršene zaštite zdravlja.
Prozorski sistem: DELUXE INVERTER V
Kapacitet hlađenja (Min/Procena/Maks): 890/2500/3700 W
Kapacitet grejanja (Min/Procena/Maks): 890/3200/5000 W
Ulazna snaga:
Hlađenje: 550 W
Grejanje: 700 W
napajanje:
ø,V,Hz: 1,220-240,50
E.E.R: Hlađenje – 4,55 W/W
C.O.P: Grejanje – 4,57 W/W
Energetski razred: Hlađenje A++/ Grejanje A+
Stepen smanjenja vlage: 1,1 l/č
Punjenje rashladnim sredstvom (R410A): 1000 g
SVC ventil:
Gas – mm (inča): 9,52(3/8)
Tečnost – mm (inča): 6,35(1/4)
LG Inverter V tehnologija: Da li vam je vruće, ali ne želite da sačekate da se prostorija rashladi? Nekad se smrzavate a nekad “umirete” od vrućine jer uvek morate da uključujete i isključujete klima uređaj? Da li vam smeta pozadinska buka mašine? Izaberite LG inverter V tehnologiju klima uređaja, koja pruža jednostavno i brzo rashlađivanje.
Najviša energetska efikasnost: LG-ova revolucionarna tehnologija invertera omogućava vrhunske performanse i tihi rad uz minimalnu potrošnju energije. Uz energetsku efikasnost, koja je među najboljim na svetu, uživaćete u komfornoj atmosferi istovremeno štedeći energiju.
Aktivna kontrola potrošnje: Tehnologija Aktivna kontrola potrošnje podešava nivo potrošnje energije i kapacitet hlađenja tako što kontroliše maksimalnu frekvenciju motora kompresora.
Apsolutna tišina: Uživajte u zvuku tišine! Zahvaljujući tehnologiji DC motora bez četkica, LG klima uređaji rade pri neviđeno niskim nivoima buke.
Režim tihog rada: Tihi rad garantuje tišu i mirniju atmosferu smanjenjem najviših nivoa buke kad je vreme za vaš odmor.
PLASMASTER Jonizator: Snažni jonizator plazme štiti vas od neprijatnih mirisa i štetnih supstanci u vazduhu sa više od tri miliona jona koji sterilišu ne samo vazduh koji prolazi kroz klima uređaj, nego i obližnje površine za bezbedniju i čistiju atmosferu.
MICRO Dust filter: Elektrostatičko naelektrisanje na površini filtera hvata i zarobljava štetne mikroskopske supstance (0,3 μm).
Antibakterijski filter vazduha: Antibakterijski filter za vazduh hvata čestice prašine veće od 10 μm i ima antibakterijsku funkciju. Micro filter za prašinu na svojoj površini ima snažan elektrostatički naboj kako bi privukao i uhvatio štetne mikroskopske tvari, poput peludi i sitne prašine koji uzrokuju bolesti dišnih puteva.
Automatsko pomeranje u 4 pravca: Antibakterijski filter vazduha hvata čestice prašine veće od 10 μm i ima antibakterijsku funkciju. Mikrofilter za prašinu na svojoj površini ima jako elektrostatičko naelektrisanje da bi privukao i uhvatio štetne mikroskopske supstance za koje je poznato da izazivaju respiratorna oboljenja.
Lako instaliranje: LG klima uređaji dizajnirani su za jednostavniju i efikasniju instalaciju, nezavisno o atmosferi i broju lica koja su uključena u postupak instalacije. Smanjivanjem opsega posla i vremena potrebnog za instaliranje odsada je moguće da se instalira više klima uređaja u više domova za kraće vreme.
Dimenzije unutrašnje jedinice (ŠxVxD): 88,5 x 28,5 x 21 cm / 11 kg
Dimenzije spoljne jedinice (ŠxVxD): 77 x 54,5 x 28,8 cm / 34 kg

Kontakt

060/530-2003

011/436-0523

kontakt@klimauredjaji.org

Promotivna cena redovnog servisa klima uređaja

Promotivna cena za redovan godišnji servis klima uredjaja 2500 dinara. Ako sklopite ugovor sa nama o redovnom godišnjem održavanju, cena će svake godine biti samo 2000 dinara.!!!