Logo

Mob: 060/5302003          Tel: 011/4360523           Email: kontakt@klimauredjaji.org

POPRAVKA KLIMA UREDJAJA

Ukoliko želite da Vas Vaš klima uređaj ispravno hladi ili greje, neophodno je njegovo redovno održavanje i servisiranje. Održavanje klima uređaja i godišnji servis klima uređaja su posebne teme o kojima smo pisali i možete ih pročitati na našem sajtu. Ako Vam se ipak desi da niste zadovoljni radom Vaše klime, da slabije hladi ili stvara povećanu buku u prostoriji, popravka klima uređaja je naša specijalnost. Vršimo popravku na svim delovima i sklopovima klima uređaja različitih proizvođača. Bilo da je u pitanju popravka elektrosklopova na unutrašnjem ili spoljnjem delu klima uređaja, popravka plastičnih delova na samoj klimi, popravka turbine, kompresora, zamena freona ili nešto drugo, stojimo Vam na raspolaganju. Da bi bili sigurni da postoji neki kvar sa Vašom klimom, morate prvo proveriti ispravnost baterija u daljinskom upravljaču. Proverite stanje Vaših filtera, možda je potrabno samo da se uradi godišnji servis klima uređaja. Ukoliko ipak Vaša klima i dalje ne radi kako treba, neophodno je da stručno lice uradi dijagnozu i detektuje kvar. Za bilo koje pitanje ili nedoumicu slobodno nas pozovite. Biće nam drago da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem. Popravka klima uređaja je neophodna da se uradi u sledećim situacijama: – ako Vam klima uređaj ne hladi ili ne greje dobro, – ako dođe do pojave curenja klima uređaja iz spoljnjeg dela, – ako se pojavi curenje iz unutrašnjeg dela klima uređaja, – ako Vam grejanje radi, a hlađenje ne radi, – ako klima izbacuje neprijatne mirise, – ako Vam ne radi daljinski upravljač za klima uređaj, – ako dođe do pojave brujanja u spoljnjem ili unutrašnjem delu Vašeg klima uređaja, – ako Vam ne radi kompresor na spoljnjem delu klima uređaja, – ako Vam slabo radi ili uopšte ne radi ventilator na unutrašnjem delu klima uređaja, – ako Vam u režimu hlađenja dolazi do pojave leđenja cevovoda, – ako se spoljnji deo klime pomera ili nije dobro pričvršćen. U svim gore navedenim situacijama, preporuka je da nas pozovete, i da ništa ne popravljate sami. Popravka klima uređaja je posao koji treba da uradi stručno lice, a Frigo Fleš Vam stoji na uluzi. Ukoliko se još niste odlučili za model klima uređaja, možemo Vam pomoći u izboru na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva. Klima uređaji koji su imali najmanje reklamacija su Midea, Galanz, LG, De Longe, Vivax, Art cool, Tadiran, Fujicu. Zato je naša topla preporuka da izaberete klima uređaj od ovde navedenih, kako bi se popravka klima uređaja svela na minimum, a Vi bili zadovoljni radom Vaše klime.
punjenje klime

PROMOTIVNA CENA REDOVNOG SERVISA KLIMA UREĐAJA

Promotivna cena za redovan godišnji servis klima uredjaja 2500 dinara. Ako sklopite ugovor sa nama o redovnom godišnjem održavanju, cena će svake godine biti samo 2000 dinara!!!

servisiranje-klima
Servis klima uređaji

GARANCIJA 5 GODINA

Za svaku klimu koju kupite kod nas i koju Vam mi ugradimo, imate garanciju od 5 godina, pod uslovom obaveznog redovnog godišnjeg servisa. Redovan godišnji servis je preporučljiv u svakom slučaju, jer doprinosi kako boljem i dugoročnijem radu klima uređaja tako i Vašem zdravlju!

Montaža Daikin klime

Montaža Midea Inverter WIFI

Montaža klime sa uštemavanjem instalacije u zid

Redovan servis klime

Veliki servis na klima uređaju

Nemanja Danojlić – 060/530-2003

Kancelarija – 011/436-0523

Email : kontakt@klimauredjaji.org

© Frigo Fleš 2020 Frigo Fleš klima uredjaji Beograd | Sva prava zadržana