Logo

Mob: 060/5302003          Tel: 011/4360523           Email: kontakt@klimauredjaji.org

PUNJENJE KLIMA UREDJAJA

Godišnji servis klima uređaja je od velike važnosti u očuvanju Vašeg zdravlja i zdravlja Vaših ukućana. Ukoliko ne obratite pažnju na održavanje klima uređaja, tokom vremena smanjićete kapacitet njenog rada, a povećaćete utrošak električne energije. Zato nemojte čekati da Vaša klima krene slabo da hladi ili greje, već na vreme obavite godišnji servis klima uređaja. Naš tim profesionalaca će obezbediti da Vaš klima bude očišćena od raznih mikroorganizama, buđi i prašine i tako dobrineti efikasnijem radu klima uređaja. Ako Vaš klima uređaj slabije hladi ili greje, to je u velikoj većini slučaj nedovoljne količine freona u klimi. Takođe može se javiti i buka u radu samog klima uređaja jer kompresor ne može da radi punim kapacitetom i na taj način može doći do ozbiljnog kvara klime. Zato je od velike važnosti da se periodično vrši provera količine freona u klima uređaju i po potrebi dopuni. Punjenje freona klima uređaja je jedna od specijalnosti u našem servisu i Frigo Fleš Vam stoji na usluzi. Brzo i kvalitetno vršimo punjenje klima uređaja, omogućavajući duži vek rada same klime. Da bi se proverila količina freona u klima uređaju, mora se koristiti manometar, a ukoliko se utvrdi da nedostaje freon, može se dopuniti na osnovu radnog pritiska ili pomoću menzure za freon. Punjenje klime je proces koji zahteva proveru svih spojeva na bakarnim vodovima kako bi se proverilo da li spojevi funkcionišu na predviđen način i onemogućavaju bilo kakvo curenje freona. Zato je od velike važnosti da punjenje klima uređaja uradi stručno lice, a naše višegodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata je naša lična karta i najbolja preporuka za Vas. Punjenje klima uređaja  se radi na veoma jednostavan način. Za svega nekoliko minuta vaš klima uređaj će ponovo raditi punim kapacitetom. Mnogo je bitno pri punjenju klima uređaja da se ispita cevna instalacija klima uređaja. Kako bi se mogao odkloniti kvar jer ako klima nema Freona u sebi velike šanse su da negde freon izlazi. Freon moze biti r 22 r 407 r 410 to zavisi od samog modela klima uređaja. Mnogo bitno je da se u klimu vrati fabrički freon,kako bi klima uređaj mogao da radi kako treba. Slobodno nas pozovite ukoliko primetite bilo koju neispravnost u radu Vašeg klima uređaja. Efikasno i kvalitetno detektovaćemo bilo koju nepravilnost u radu Vašeg klima uređaja i na taj način sprečićemo bilo kakvo pregrejavanje i prestanak rada kompresora.  
Punjenje klime

PROMOTIVNA CENA REDOVNOG SERVISA KLIMA UREĐAJA

Promotivna cena za redovan godišnji servis klima uredjaja 2500 dinara. Ako sklopite ugovor sa nama o redovnom godišnjem održavanju, cena će svake godine biti samo 2000 dinara!!!

servisiranje-klima
Servis klima uređaji

GARANCIJA 5 GODINA

Za svaku klimu koju kupite kod nas i koju Vam mi ugradimo, imate garanciju od 5 godina, pod uslovom obaveznog redovnog godišnjeg servisa. Redovan godišnji servis je preporučljiv u svakom slučaju, jer doprinosi kako boljem i dugoročnijem radu klima uređaja tako i Vašem zdravlju!

Montaža Daikin klime

Montaža Midea Inverter WIFI

Montaža klime sa uštemavanjem instalacije u zid

Redovan servis klime

Veliki servis na klima uređaju

Nemanja Danojlić – 060/530-2003

Kancelarija – 011/436-0523

Email : kontakt@klimauredjaji.org

© Frigo Fleš 2020 Frigo Fleš klima uredjaji Beograd | Sva prava zadržana