Garancija 5 godina

Za svaku klimu koju kupite kod nas i koju vam mi ugradimo, imate garanciju od 5 godina, pod uslovom redovnog obaveznog godišnjeg servisa. Redovan godišnji servis je preporučljiv u svakom slučaju, jer doprinosu kako boljem i dugoročnijem radu klima uređaja tako i vašem zdravlju.

Servis i ugradnja


Frigo Fleš klima uredjaji svojim klijentima nudi prodaju i ugradnju klima uređaja. Kod nas možete kupiti klima uređaj po povoljnoj ceni uz ugradnju istog. Servis i ugradnja klima uređaja se zakazuje prilikom kupovine. Takođe, naš klima servis vrši i otkup polovnih ispravnih i neispravnih klima uređaja.

Međutim, ako ste već kupili klimu na nekom drugom mestu, a treba vam montaža, možete nas kontaktirati.

Cena montaže klima uređaja iznosi 75 evra plus svaki metar instalacije 10 eura po dužnom metru u dinarskoj protivrednosti. Navedena cena je za klima uređaj 12000 Btu koji se najčešće i ugrađuje. U cenu prvog metra spadaju i nosači spoljne jedinice i sve ostalo sto je potrebno za montažu . Dodatno produženje kondez creva se naplaćuje 300 din po dužnom metru.

Kao i svaka druga tehnička roba, i klima uređaji se kvare. Ukoliko imate problema sa radom vaše klime, pozovite nas, izaćićemo na teren i u najkraćem roku rešiti problem. Cenu i rok saznaćete naravno unapred. Pogledajte stranicu cenovnik za više informacija.

Servis i ugradnja klima Frigo Fleš

Servis i ugradnja

Kontakt

060/530-2003

011/436-0523

kontakt@klimauredjaji.org

Promotivna cena redovnog servisa klima uređaja

Promotivna cena za redovan godišnji servis klima uredjaja 2500 dinara. Ako sklopite ugovor sa nama o redovnom godišnjem održavanju, cena će svake godine biti samo 2000 dinara.!!!