Logo

Mob: 060/5302003     Tel: 011/4360523           Email: kontakt@klimauredjaji.org

SERVIS I MONTAŽA KLIMA UREĐAJA

Servis i montaža klima uređaja Beograd.

 

Frigo Fleš klima uredjaji svojim klijentima nudi prodaju, servis i montažu klima uređaja. Kod nas možete kupiti klima uređaj po povoljnoj ceni uz ugradnju istog. Servis i montaža klima uređaja se zakazuje prilikom kupovine. Takođe, naš klima servis vrši i otkup polovnih ispravnih i neispravnih klima uređaja.

Međutim, ako ste već kupili klimu na nekom drugom mestu, a treba vam montaža, možete nas kontaktirati.

Cena montaže klima uređaja iznosi 90 evra plus svaki metar instalacije 15 evra po dužnom metru u dinarskoj protivrednosti. Navedena cena je za klima uređaj 12000 Btu koji se najčešće i ugrađuje. U cenu prvog metra spadaju i nosači spoljne jedinice i sve ostalo sto je potrebno za montažu . Dodatno produženje kondez creva se naplaćuje 250 din po dužnom metru.

Kao i svaka druga tehnička roba, i klima uređaji se kvare. Ukoliko imate problema sa radom vaše klime, pozovite nas, izaćićemo na teren i u najkraćem roku rešiti problem. Cenu i rok saznaćete naravno unapred. 

Pogledajte stranicu cenovnik za više informacija.

Nakon kupovine klima uređaja, sledi njena ugradnja. Nemojte žuriti da bilo gde postavite Vaš klima uređaj, već izaberite najpogodnije mesto, sa koga će Vaša klima da ohladi veći deo prostorija u Vašem stanu ili kući.

 

Kada kupujete klima uređaj, mislite o veličini prostora koji želite da rashladite. Ako želite da rashladite veći deo stana, preporuka je da kupite klima uređaj koji ima kapacitet da rashladi Vaš željeni prostor.

 

Treba da znate da će prostorija u kojoj se nalazi klima uređaj biti hladnija nego ostale prostorije, zato što je klima uređaj predviđen da hladi prostor bez pregrada, a pošto se stan sastoji iz više odvojenih prostorija, dolazi do različitog protoka vazduha i gubitaka u hlađenju prostora.

 

Naša je preporuka da, ukoliko želite da rashladite ceo stan, kupite multi-split klima uređaj koji će omogućiti spajanje više unutrašnjih klima uređaja na jedan spoljni klima uređaj. U svakom slučaju, kada kupujete klima uređaj vodite računa o:

 • veličini prostora koji želite da rashladite
  • nameni prostora
  • da li se prostor koristi za grejanje ili hlađenje
  • postojanju izolacije
  • položaju stana
  • visini zidova u stanu
  • veličini prozora u stanu.

Takođe, pre montiranja samog klima uređaja, vodite računa da sa mesta gde će stajati klima, vazduh koji klima izduvava ne pada direktno na Vas, tj. na prostor u kome sedite, jer to može štetiti Vašem zdravlju.


Ugradnja klima uređaja je posao koji treba poveriti stručnom i kvalifikovanom servisu, i zbog toga je Frigo Fleš pravi izbor za Vas. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata stoji iza nas. Ukoliko niste sigurni koji klima uređaj da kupite, možemo Vam pomoći u izboru istog.

 

Frigo Fleš može sve obaviti za Vas – od kupovine klima uređaja, pa do ugradnje i servisa. Bez obzira da li ste kupili klima uređaj kod nas ili na nekom drugom mestu, ugradnja klime na kvalitetan i brz način je naša specijalnost.

 

Kada ste izabrali mesto gde će stajati Vaša klima, sledeći korak je sama montaža klima uređaja, tj. monitiranje spoljašnjeg i unutrašnjeg dela klima uređaja i njihovo povezivanje bakarnim cevima, koje omogućavaju protok freona, koji je odgovoran za hlađenje.

 

Postavljanje cevi za odvod vode nastale kondezacijom takođe je od velike važnosti. Cevi je poželjno namestiti tako da voda nastala kondenzacijom ne pada na trotoar ili terasu Vašeg komšije.

 

Nakon obavljene ugradnje spoljašnjeg i unutrašnjeg dela klima uređaja i njihovog povezivanja bakarnim cevima, sledeći korak je testiranje rada klima uređaja. Ako klima uređaj funkcioniše kako treba, onda je ugradnja klima uređaja završena.

Naša je preporuka je da maksimalno do 10 C bude razlika između spoljašnje i unutrašnje temperature vazduha, jer ako je razlika veća, možete imati zdravstvenih tegoba kada budete izašli iz klimatizovane prostorije.

 

Nakon ugradnje klime, nemojte zaboraviti da je redovno servisirate, a broj servisiranja u toku godine isključivo će zavisiti od toga da li klima uređaj koristite samo leti, ili i zimi.

Ukoliko želite da se montaža klima uređaja obavi na profesionalan način, slobodno nas pozovite, konsultujte se sa nama, a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom izaći u susret.

Servis i ugradnja
punjenje klime
Montaza spoljne jedinice
mage-5829f4e71fe309a0dfd6a1316fd9b26a23f2ad039d6cfcf48798d10e69669b78-V

Servis i montaža klima uređaja Frigo Fleš

Izdvajamo iz naše ponude klima :

servisiranje-klima

PROMOTIVNA CENA REDOVNOG SERVISA KLIMA UREĐAJA

Promotivna cena za redovan godišnji servis klima uredjaja 3500 dinara. Ako sklopite ugovor sa nama o redovnom godišnjem održavanju, cena će svake godine biti samo 3000 dinara!!!

GARANCIJA 5 GODINA

Za svaku klimu koju kupite kod nas i koju Vam mi ugradimo, imate garanciju od 5 godina, pod uslovom obaveznog redovnog godišnjeg servisa. Redovan godišnji servis je preporučljiv u svakom slučaju, jer doprinosi kako boljem i dugoročnijem radu klima uređaja tako i Vašem zdravlju!

Servis klima uređaji

PIŠEMO ZA VAS

Montaža Daikin klime

Montaža Midea Inverter WIFI

Montaža klime sa uštemavanjem instalacije u zid

Redovan servis klime

Veliki servis na klima uređaju

Nemanja Danojlić – 060/530-2003

 

061/510-1960

 

Kancelarija – 011/436-0523 

 

Email : kontakt@klimauredjaji.org

© Frigo Fleš 2020 Frigo Fleš klima uredjaji Beograd | Sva prava zadržana