Mob: 060/5302003     Tel: 011/4360523           Email: kontakt@klimauredjaji.org

Montiranje klime

Sve što trebate znati o montaži klima uređaja

Šta spada u montiranje klime?

Montiranje klime je vrlo bitan proces koji se treba uraditi kako treba kako bi klima radila pravilno.

Postoje pravila koja se moraju ispoštovati kako bi montaža klime bila uspešna.

Klima uređaj pri montiranju mora biti u „libeli“ ili u horinzotalnoj ravni kako ne bi curela sa strane. To se odnosii na unutrašnju i na spoljašnju jedinicu klime.

Varenje cevi je takođe važan deo montiranja klime. Spojeve treba lepo zavariti kako ne bi došlo do curenja gasa, samim tim posle kratkog vremena i klima bi prestala da hladi.

Bitna stavka je i način na koji se spoljna jedinica spaja sa unutrašnjom i kako se provlače cevi, jer se može desiti da prilikom nestručnog provlačenja cevi, iskrive ili puknu i onda klima neće raditi kako treba.

Takođe, kondenzaciono crevo je veoma bitno provući na pravilan način i VEOMA JE BITNO da ima konstantan pad u odnosu na unutrašnju jedinicu klima uređaja jer se u suprotnom može desiti da se voda iz unutrašnje jedinice vraća nazad i onda je klima cureti.

MONTIRANJE KLIME

MONTIRANJE KLIME BEOGRAD

Montaza spoljne jedinice

Šta uraditi ako klima prestane da radi?

Prva stvar je da pozovete ovlašćeni servis, kako bi utvrdili koji je razlog kvara na klima uređaju.

Naš tim iskusnih majstora će izaći na teren u što kraćem roku utvrditi kvar i u dogovoru sa Vama videti koji su sledeći koraci.

Nekada su razlozi kvara klima uređaja bezazleni i lako mogu da se otklone, ali postoje i oni kvarovi koji su skuplji i za koje treba obaviti razgovor i videti da li vredi popravljati klimu.

 

POZOVITE NAS i prepustite popravku, montažu ili servis našem timu profesionalaca!

MONTIRANJE KLIME BEOGRAD

Klima uredjaji – naše cene:

Prodajemo, ugrađujemo i servisiramo sve poznate split i multi sisteme koji se mogu naći na našem tržištu.

Vršimo i otkup polovnih ispravnih i neispravnih uređaja!

Za sve što Vam može zatrebati u vezi klime stojimo Vam na raspolaganju, radimo montažu/demontažu, servisiranje i popravku svih vrsta i modela.

Frigo Fleš je tim mladih profesionalaca, školovanih elektromehaničara za termičke i rashladne uređaje. Imamo višegodišnje iskustvo u montaži klima uređaja i popravci svih mogućih kvarova. Dajemo garanciju na sve naše usluge, kako na sam uređaj tako i na naš rad.

Vršimo ugradnju i servis uredjaja koje niste kupili kod nas.

Osim klima uređaja koje možete videti na našem sajtu, imamo u ponudi skoro sve modele uređaja koji se mogu naći na našem tržištu. To znači ako niste na našem sajtu videli klimu koju želite, ipak nas pozovite.

Nudimo povoljno godišnji servis klime svih proizvodjača uz preporuku za najbolje klime i način kako da vaša klima radi dugo bez problema.

Uz redovan godišnji servis klime, vašoj klimi se obezbeđuje puna funkcionalnost i duži radni vek. Mi smo tu da proverimo ispravnost klime, servisiramo sve potrebne komponente i obezbedimo normalno funkcionisanje iste.

Naši saveti u vezi servisa klime i održavanja vam mogu pomoći da uštedite i izbegnet skupe popravke i nepotrebnu zamenu klime.

Na raspolaganju smo od 8 do 20h za Vas: 

Nemanja 060/5302003

Sanja (kancelarija) 011/4360523 od 08 do 17h,

 za Beograd i okolinu.
 
KLIMA UREĐAJI FRIGO FLEŠ

Izdvajamo iz naše ponude klima :

MONTIRANJE KLIME BEOGRAD

GARANCIJA 5 GODINA

Za svaku klimu koju kupite kod nas i koju Vam mi ugradimo, imate garanciju od 5 godina, pod uslovom obaveznog redovnog godišnjeg servisa. Redovan godišnji servis je preporučljiv u svakom slučaju, jer doprinosi kako boljem i dugoročnijem radu klima uređaja tako i Vašem zdravlju!

PROMOTIVNA CENA REDOVNOG SERVISA

Promotivna cena za redovan godišnji servis klime iznosi 3500 dinara. Ako sklopite ugovor sa nama o redovnom godišnjem održavanju, cena će svake godine biti samo 3000 dinara!!!

SERTIFIKAT

Nemanja Danojlić – 060/530-2003

 

061/510-1960

 

Kancelarija – 011/436-0523 

 

Email : kontakt@klimauredjaji.org

© Frigo Fleš 2020 Frigo Fleš klima uredjaji Beograd | Sva prava zadržana